Traiteur afdeling

     
 
 
 
Bereide gerechten
 
Naast 'Het gerecht van de week' bereid onze kok dagelijks een assortiment bereide gerechten.
 
Onze toppers
 
Videe vulling
Lasagne van de Chef
Bereid stoofvlees
Spaghettisaus
Diverse soorten pasta
Seizoensgerechten enz.
 
Soepen
 
  Regelmatig bieden wij een nieuwe verse dagsoep aan
 
Aardappelgarnituren
 
Aardappelkroketten
Amandelkroketten
Aardappelpuree
Groente-, selder- en kastanjepuree
Aardappelgratin
Huisgemaakte aardappelkroketten
Huisgemaakte garnaalkroketten
Huisgemaakte kaaskroketten
Huisgemaakte aardappelpuree met truffels uit de Périgord
  
Bufetten en feestschotels
 
Feestbrood klein (2 kg)
€ 34,00 / st.
uitgehaald en opgevuld met 30 rijkelijk belegde minisandwiches (kaas, hesp, préparé, salami, paté, kip)
 
Feestbrood groot (3 kg)
€ 56,00 / st.
uitgehaald en opgevuld met 60 rijkelijk belegde minisandwiches (kaas, hesp, préparé, salami, paté, kip, filet de Saxe, krab)
 
Minisandwiches op schotel
€ 0,95 / st.
 
Charcuterieschotel
8 verschillende soorten charcuterie en 3 slaatjes feestelijk gegarneerd op schotel
€ 8,50 / pers.
 
Kaasschotel
Assortiment uit Franse, Belgische en Duitse kazen (9 soorten) versierd met noten en diverse fruitsoorten
Als hoofdgerecht 250 g / pers. € 9,50 / pers.
Als dessert 150 g / pers. € 6,50 / pers.